Hledáme administrativního pracovníka

Nadace Mezinárodní potřeby (NMP, www.mezinarodni-potreby.cz) je nezisková křesťanská organizace. Finančně podporuje křesťanské aktivity v celé ČR a v zahraničí.

Nabízená pozice je na částečný úvazek 6 hodin denně (s možností budoucího rozšíření na plný úvazek), na dobu určitou s možností změny na dobu neurčitou.
Lokalita pracoviště je Česká Třebová, kancelář je 1 min. od nádraží.
Předpokládaný nástup v únoru 2015.

Náplň práce:
Práce je různorodá s převahou administrativy u počítače; záleží při ní na detailech. Řada úkonů je spíše rutinních, náročných na přesnost a pečlivost, navazují na ně další pracovníci.
Jde zejména o tyto činnosti:
– administrativní úkoly především v programu Dálková adopce PLUS® (např. písemná komunikace s dárci),
– kontrola a zpracování účetních podkladů pro předání účetní včetně používání elektronického bankovnictví,
– využívání pasivní znalosti angličtiny,
– další administrativní práce a pomocné úkoly jiného typu.

Požadavky:
– činnost NMP je založena na křesťanských hodnotách (jako organizace pomáhající místním křesťanům v úsilí o dílo Kristova evangelia), proto hledá člověka, který je vyznávajícím křesťanem, je schopen dárcům NMP objasnit hodnoty křesťanské víry a spolu s týmem NMP se za práci modlit;
– SŠ s maturitou, VOŠ, VŠ;
– znalost angličtiny (především písmem);
– výborná znalost českého jazyka, vysoká úroveň psaného projevu;
– vysoká míra přesnosti a pečlivosti při práci nejen s čísly, schopnost dokončovat úkoly;
– systematická práce podle daných postupů, nutnost orientovat se v prioritách ve značném množství úkolů;
– zdatnost v práci s počítačem (MS Office);
– výhodou jsou zkušenosti s administrativou;
– loajalita a nekonfliktnost, zapálenost pro tuto práci, iniciativa, ochota učit se novým věcem, spolehlivost, zodpovědnost.

NMP nabízí:
– smysluplnou práci, výsadu podílet se na celosvětové křesťanské službě,
– zázemí stabilní organizace, práci v malém kolektivu,
– 5 týdnů dovolené, důstojnou mzdu přiměřenou povaze práce.

Profesní životopis a motivační dopis (kde mimo jiné uveďte, proč se o tuto práci ucházíte, co můžete NMP nabídnout a jak jste se o této možnosti dověděl/-a) zasílejte do 14. 12. 2014 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na adresu:
Nadace Mezinárodní potřeby, Vinohradská 909, 560 02 Česká Třebová.

V týdnu následujícím po uvedeném datu Vám pracovníci NMP odpoví e-mailem.
Ve druhém kole NMP požádá vybrané uchazeče o vypracování písemných úloh, pak bude následovat osobní pohovor s uchazeči, kteří postoupí do 3. kola.
Potřebujete-li doplňující informace v této věci, napište na uvedený e-mail
nebo můžete telefonovat na tel. č. 483 394 202.